RING OSS - 018-444 57 97

Uterum Uppsala

RING OSS - 018-444 57 97

Inglasningar

Ett uterum Uppsala framför ett vitt trähus.

Vi bygger inte bara nya uterum i Uppsala, vi utför även inglasningar av befintliga altaner och balkonger. Kontakta oss för mer information om hur du kan uppgradera din uteplats!

Inglasningar av balkonger och altaner

Vi kan skapa allt från enklare inglasningar till mer välisolerade vinterbonade lösningar, allt efter era önskemål. Vi har egen tillverkning av måttanpassade inglasningar för att förvandla din altan eller balkong till ett härligt uterum i Uppsala.

Viksystem

Vi är återförsäljare och montörer av Windoors ramlösa viksystem. Med ett viksystem är det enkelt att glasa in en befintlig balkong eftersom systemet monteras innanför räcket, men det passar även för att förvandla din uteplats till ett uterum i Uppsala. 

Viksystemen uppfyller alla myndighetskrav gällande barnsäkerhet, ventilation och brand. Vikfunktionen gör glaset enkelt att rengöra och det rullar tyst och stabilt tack vare dubbellagrade vagnar och hjul med rostfria detaljer. Systemet är utvecklat av, och tillsammans med, arkitekter och materialvalet är gjort med driftsäkerhet och lång hållbarhet som prioritet. Allt för att det ska vara enkelt att njuta av ditt nya uppgraderade utrum i Uppsala.

Måttanpassade skjutdörrar

Vi säljer och monterar måttanpassade skjutdörrar från Alab. Välj mellan "Season Classic" som är ett oisolerat system och det isolerade "Season Isolated". Systemen utformas utifrån dina behov och önskemål – så att de passar just ditt uterum i Uppsala. 

"Season Classic"  är ett smäckert och tidlöst system med erkänt lång livslängd på slitagedetaljer. det kan även användas inomhus som en rumsavdelare. "Season Isolated" passar dig som vill att ditt uterum i Uppsala ska kunna användas året om. Den isolerade skjutdörren har hög kvalitetskänsla och är enkel att manövrera.

Glasräcken

Vi installerar även glasräcken till era altaner, trappor och uterum i Uppsala. Om du bygger en altan eller en trappa måste du ta hänsyn till olika typer av räcken. Men glasräcken är inte bara funktionella, de kan också vara en vacker del av designen. Ett räcke med glasskivor är enkelt att installera och de klara panelerna kommer inte skymma utsikten. Dessa räcken monteras alltid med säkerhetsglas och kan även monteras inomhus.

Uterum i Uppsala i form av inglasade balkonger.