RING OSS - 018-444 57 97

Uterum Uppsala

RING OSS - 018-444 57 97

Om oss

Ett uterum i Uppsala framför ett rött trähus.

Björklinge Glas AB är ett lokalt glasmästeri som monterar inglasningar och bygger uterum i Uppsala. Vår affärsidé är att leverera snabb service och utföra arbetet med högsta kvalitet – kontakta oss här!

Vi bygger ditt uterum i Uppsala

När du beställer ett arbete av oss så hjälper vi dig hela vägen från planering till besiktning. Vi hjälper självklart även till med bygglovsansökan utan extra kostnad. När vi bygger ditt uterum i Uppsala så innefattar det arbete med att lägga grunden, installation av glaspartier, tak, avrinning, belysning och eventuell värme. När ditt uterum i Uppsala är färdigt så går vi tillsammans igenom resultatet för att försäkra att det blivit så som du vill ha det. Hos vårt företag är kvalitet och kundnöjdhet högsta prioritet.

Våra övriga tjänster

Förutom att bygga ditt uterum i Uppsala från grunden så erbjuder vi även en lång rad tjänster relaterade till inglasningar, fönster och altaner. Exempelvis installation av glastak, glasräcken, inredningsglas och duschväggar, fönsterbyten, och montage av markiser, persienner, rullgardiner och jalusier till ditt uterum i Uppsala.

Våra samarbetspartners inom inglasningar och uterum i Uppsala

Vi är auktoriserade montörer åt Willab Garden, kontakta oss för att veta mer om deras lösningar för uterum i Uppsala. Vi monterar även höj- och sänkbara vindskydd från Svalson och viksystem från Windoor.

   ScandiFront logo. Windoor logo.

Tibrings logo. Alab logo.