RING OSS - 018-444 57 97

Uterum Uppsala

RING OSS - 018-444 57 97

Uterum

Uterum i Uppsala framför ett grått trähus.

Vi bygger ditt uterum i Uppsala – från grund till belysning! Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig förverkliga din uteplatsdröm. 

Ett uterum i Uppsala skänker glädje året om

Längtar du efter att vistas utomhus året runt? Med ett uterum i Uppsala kan du njuta av frukost utomhus under alla årstider, skicka ut barnen för att leka även när det regnar, eller sitta med vänner och familj och njuta av en kopp kaffe och titta på solnedgången – varenda kväll.

Under de varmare månaderna kan du öppna glasdörrar och fönster helt och njuta av frisk luft och solsken. Under de kallare månaderna kan du njuta av ditt uterum i Uppsala utan regn och rusk. 

Så bygger vi ditt uterum i Uppsala

Vi löser ditt uterumsbygge – hela vägen från grund till belysning, isolerat eller oisolerat. Så här kan en vanlig byggprocess se ut:

  • Vi träffas och diskuterar utformningen av ditt uterum i Uppsala, när vi är överens får du en offert och en tidplan för genomförande.
  • Vi hjälper dig med tillstånd om ett sådant behövs.
  • Därefter bygger vi stommen och behandlar den enligt önskemål.
  • Vi monterar taket med glas eller plast och ordnar avrinningen.
  • Vi monterar glaspartierna till ditt uterum i Uppsala efter den lösning du beställt.
  • Vi ordnar med eventuell belysning och eventuell värme.
  • I samband med färdigställande går vi igenom och besiktigar resultatet tillsammans – att du är nöjd och att det blev som vi sagt är viktigt!

Vi är även auktoriserade montörer av uterum och växthus åt Willab Garden. I deras sortiment kan du välja mellan en rad olika typer av uterum i Uppsala, anpassade efter säsong. Från sommarrum som skyddar mot regn och blåst till vinterträdgårdar där du sitter ombonat även när snön yr.

Skapa utomhusmiljön som du alltid har drömt om med ett uterum i Uppsala – kontakta oss!

Uterum i Uppsala i form av växthus med svarta lister i en trädgård.